NLP4U

3 daagse NLP Persoonlijkheids

ontwikkelworkshop

NLP Personal Transformation

De NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) Persoonlijkheidsontwikkelingsworkshop is een driedaags programma dat deelnemers de mogelijkheid biedt om het zelfbewustzijn te ontwikkelen, hun eigen innerlijke krachten te ontdekken en te gebruiken voor hun persoonlijke transformatie.

- Is het je ooit opgevallen dat een paar motiverende woorden wonderen kunnen doen? Dat is de kracht van NLP.

Dit levensveranderende programma biedt een aantal verbazingwekkende en krachtige hulpmiddelen om de deelnemer te helpen een succesvol leven te leiden en om zaken meer zelf in de hand hebben.

 

De belangrijkste onderwerpen van deze training zijn:

 

 

Gedragspatronen

Het menselijk leven is een spanningsveld tussen problemen en mogelijkheden. De standaardinstelling van je brein houdt rekening met problemen. Angst is de grootste vijand van ons en een groot deel van onze energie wordt verspild aan wat we niet willen in plaats van wat je in het leven wilt doen. Een verandering in perceptie kan angst vervangen door hoop en enthousiasme. Het programma installeert nieuwe levensveranderende gedragskaders voor onmiddellijke positiviteit om je heen.

Je hebt maar een paar dromen, je voelt dat je dit in dit leven niet kunt bereiken. Dit NLP trainingsprogramma heeft een formule om je droom binnen handbereik te brengen, zo niet in de realiteit.

Bouwen aan wederkerige ralaties en verbinding

Het is makkelijker om uit je comfortzone te gaan voor een vriend dan voor een minder bekende. Je leert de kunst om een ​​verstandhouding op te bouwen en bij alle mesen jezelf te zijn.

Meta Programma's

Ons brein is geprogrammeerd met automatische reacties, gewoonten en voorkeuren, die bepalen hoe we reageren op de buitenwereld. Het leren van een paar Meta-programma's helpt je om jouw en andermans gedrag te begrijpen en helpt je bij het veranderen van enkele noodzakelijke gewoonten om meer succes te bereiken. Één van de krachtigste onderdelen van NLP, die normaal bewaard wordt voor een NLP Master. In deze workshop leer je de meest krachtigste aspecten zonder het hele vaak 36 daagse programma  te doorlopen. 

Actief / Passief

Sommige mensen reageren spontaan op een situatie, terwijl anderen een stap terug doen en op het juiste moment wachten. Jaag je droom na door te stoppen met feiten verzamelen en te wachten op het juiste moment.

Een geweldige manier om uit te zoeken waarom en hoe andere mensen zich gedragen, u krijgt de mogelijkheid om de situatie te beoordelen met anermans ogen en ook door de ogen van een onafhankelijke waarnemer.

 

Copyright © 2018 NLP4U

Waarnemingsposities

Oogpatronen

Gedachtenlezen leren? Vanuit NLP wordt aangegeven dat automatische, onbewuste oogbewegingen vaak samengaan met bepaalde gedachten. Ze geven hints over hoe iemand informatie heeft opgeslagen en hoe we die informatie weer ophalen. Dat wat we in ons geheugen opslaan en weer kunnen oproepen aan beelden, geluiden, woorden, gevoelens noemen we interne representaties. 

Prijs 690,- vrijgesteld van BTW. 

Locatie : Olst , Overijssel