NLP4U

NLP Practitioners en Master programma's

NLP Personal Transformation

Wij helpen je om je NLP practitioner of master te behalen. We verzorgen deze zelf op maat of helpen je met het zoeken naar een passend alternatief 

 

NLP Practitioner

Word een doelbewuste communicator met nieuwe, instinctieve successtrategieën

Wil je snel en efficiënt je communicatievaardigheden optimaliseren om op zowel persoonlijk als professioneel vlak je doelen te bereiken? Dan is de NLP Practitioner ideaal voor jou. In 18 dagen leer je in deze NLP opleiding het noodzakelijke om beter te communiceren, doelen te stellen en te behalen, en successtrategieën toe te passen. Je leert de nieuwste onwikkelingenen ontdekt de kracht van taal.  De opleiding wordt afgesloten met certificatieblok.

 

NLP Master Practitioner

Leer professionele NLP tools voor fundamentele veranderingsprocessen. De NLP Master Practitioner is het vervolg op de NLP Practitioner.

In 18 dagen ga je dieper in op overtuigingen en denkstijlen, werk je met complexe communicatietools en leer je de meest transformationele interventietechnieken uit de geschiedenis van de NLP. Je maakt kennis met Master Practitioner technieken uit new code NLP en leert de kunst van het modelleren. De opleiding wordt afgesloten met een certificatieblok.

 

Copyright © 2018 NLP4U