NLP4U

RESET YOURSELF: BACK TO NATURE , 14 dagen naar Bolivia

 

programma 

Introductiedag in Nederland

We starten met een introductiedag in Nederland. Waar we elkaar beter leren kennen en kennismaken met de beginselen van NLP en de Boliviaanse cultuur.

MODULE 1: Communicatie en verbinding maken

MODULE 2: Je gevoelens beheersen

MODULE 3: Patronen doorbreken

MODULE 4: Je doelen bereiken

MODULE 5: Gebruik van taal: wordt een meester in taalgebruik

MODULE 6: Waarden en overtuigingen

MODULE 7: Angsten en blokkades

MODULE 8: Transformeren

MODULE 9: Borgen

 

Voorbeelden van onderwerpen:

Communicatie

Het NLP communicatiemodel. Dit model geeft je inzicht en de mogelijkheid om in elke context de voor jou passende communicatie te hanteren. We nemen de buitenwereld waar via onze zintuigen. Via een intern proces worden de zintuiglijke waarnemingen omgezet in externe gedragingen. Dit proces (van waarneming tot gedrag) wordt weergegeven in het NLP communicatiemodel.

Zintuiglijke filters

Hoe nemen wij de wereld waar? Welke filters zorgen ervoor dat de werkelijkheid zoals ze zich in de externe wereld voordoet, toch op een heel individuele manier naar binnen komt? Je leert je eigen zintuiglijke filters ontdekken en die van anderen, wat je inzicht geeft in de ‘kleuring’ van informatie en hoe deze communicatie beïnvloedt. Je leert technieken aan om met die filters te gaan ‘spelen’, waardoor je ook de ander in zijn of haar ‘eigen’ taal kunt bedienen.

Submodaliteiten

Gefilterde informatie wordt verwerkt en opgeslagen in ons brein. We maken interne voorstellingen van onze ervaringen en slaan die op als ‘waar’. NLP leert je deze ‘waarheden’ in perspectief te zien en in vraag te stellen, vanuit respect voor jezelf. Via het werken met ‘submodaliteiten’ krijg je impact op hoe je een beleving opslaat, waardoor ook de interpretatie van de beleving als zodanig voor jou verandert. Je gaat steeds meer actief in plaats van reactief om met wat je overkomt.

Rapport

‘Rapport’ hebben is essentieel voor een succesvolle communicatie. Hoe maak je een echte verbinding met de ander, waardoor er vertrouwen ontstaat voor het gesprek? Je leert de kunst van verbale en non-verbale rapport.

Informatie uitwisselen en verzamelen

Goed kunnen communiceren betekent ook gericht kunnen luisteren. En dan de juiste vragen stellen, zowel aan jezelf als aan de ander. Niet vaag en abstract, maar heel concreet. Wat bedoel je preciés met wat je zegt? Niets zo subjectief als een betekenis. Door het ontdekken van taalpatronen en hoe die uit te klaren, krijg jij de antwoorden die je nodig hebt voor je verdere groei en ontwikkeling, of voor het ondersteunen van de groei van de ander.

Doelen stellen en bereiken

Veel mensen weten wat ze niet willen, maar niet wat ze wel willen. Met NLP leer je scherp te stellen wat jij in specifieke contexten wilt of nodig hebt en hoe je dat ook effectief kunt bereiken. Om haalbaar te zijn moet een doel namelijk aan specifieke vormvoorwaarden voldoen. Bovendien moet het tegemoetkomen aan wat jij echt belangrijk vindt. 

Interventies op beperkende ervaringen

Wat zijn de obstakels die jou tegenhouden om je doelen te bereiken en hoe kun je daar iets aan doen? NLP biedt je een schatkist aan interventietechnieken die de emotionele lading van pijnlijke ervaringen afhalen of die je er op een andere manier naar leren te kijken. Via methodes als ankering, traumafobia of reframing ervaar je steeds meer ruimte, opties en keuze in je gedachten, emoties en gedrag.

Bronnen aanboren en inzetten

Wat kan jou helpen om je doelen te bereiken? In het bijzonder, welke interne bronnen heb jij waar je je misschien nog niet bewust van bent? Je leert technieken aan waarmee je contact kunt maken met je innerlijke bronnen en hoe je deze op het gewenste moment kunt inzetten.

 

Gefeliciteerd! Het feit dat je hier bent, betekent dat je open staat voor een unieke mogelijkheid. Leerzaam, een mooie reis en dat voor een prijs vergelijkbaar met bestaande maar veel kortere persoonlijke ontwikkelingsreizen binnen Europa.

 

als je verder wilt komen lees je dus verder.

Wat maakt deze opleiding uniek?

 

 1. Unieke locaties midden in de natuur en
 2. De highlights van NLP en
 3. in Zuid Amerika en
 4. veilig en luxe

 

 • Wil jij je doelen bereiken?
 • Je beter voelen?
 • Genieten 
 • op avontuur
 • cultuur snuiven
 • iets doen wat anderen niet doen?

 

     Lees dan verder en meldt je aan!!

Workshops 

Reis, geniet en verwonder je

Programma in Bolivia

 

AANKOMST IN SANTA CRUZ BOLVIA. 

We komen aan in Santa Cruz Bolivia. Een parel midden in Zuid Amerika op de rand van de Amazone en het Andes Gebergte. Een regio die vaak wordt overgeslagen in de standaard reizen, maar juist zoveel moois biedt qua natuur en cultuur. 

verblijf

We verblijven in een mooie combinatie van hotels in de natuur en luxe hotels. Uitgaanspunt is minimaal 4 sterren hotels, indien mogelijk het maximum van 5. Genieten staat voorop. Op de pagina Onze locaties zie je enkele voorbeelden van onze hotels en trainingslocaties. 

Excursies

Tijdens de reis maken we meerdere excursies naar de natuur en of natuurparken.Ook gaan we op zoek naar heilige plekken van de Inca's. Ook hier staat veiligheid voorop. Het geheel is onder begeleiding van de trainer die het gebied goed kent. 

 

Zo gaan we onder andere:

 

 • Watervallen bezoeken
 • Excursies maken in een park waar de amazone en Andes samen komen, met unieke natuur en dieren.
 • Inca ruines, dorpen en heilige Inca plekken bezoeken
 • natuurwandelingen
 • Rustige pittoreske dorpjes bezoeken
 • Natuur en dierenparken bezoeken
 • Zwemmen
 • Genieten

 

 

 

gallery/nlpreis9
gallery/image

Datum: 

ca. 5 t/m 19 februari

 

Groepsgrootte:

min. 8 ,max 12

 

Prijs:

3.900 vrijgesteld van BTW, nu vroege vogels korting: aanmelden voor 7 oktober 500 Euro korting.

ontwikkel jezelf Inclusief

vervoer

excursies

workshops

ontbijt

warme maaltijd

excl. vliegticket

 

Meld je hier aan!