NLP4U

Over ONS

gallery/thumbnail_img_0512

Back to nature is ons motto. We geloven er in dat alleen een echte transformatie mogelijk is als je volledig weg bent van de dagelijkse beslommeringen. Stel je hebt de keuze tussen een training in de drukte van een grote stad of midden in de rust van de natuur? Waar zou je voor kiezen? Al onze trainingen vinden plaats in een natuurrijk gebied in Nederland of in Zuid-Amerika. 

NLP4U is een gepassioneerd coach & trainingsbureau in Olst Overijssel en in Santa Cruz de la Sierra Bolvia. We begeleiden mensen bij hun levensvragen, en bouwen mee aan unieke carrières of succesvolle ondernemingen.

 

We maken gebruik van NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) als basis om het directe effect van ons programma te vergroten. In combinatie met de rust van de natuur versnelt dit jouw proces. We doen geen concessies aan kwaliteit en maken gebruik van professionele trainers.

 

Via opleidingen geven we onze kennis, vaardigheden en transformerende houdingen door. We bieden eigen trajecten  en werken opleidingen op maat uit.

 

NLP4U is opgericht door internationaal gecertificeerd NLP trainer Gerton van de Kamp.  

 

 

 

Onze missie

Anderen inspireren, onderwijzen en ondersteunen om hun levensdoelen van succes, ontspanning en geluk te bereiken.

Achieve your goals and success in

life...discover a better you!

 

Copyright © 2018  NLP4U